Wij denken met u mee en bieden meer  

dan alleen uw AED.

 

Elke goedgekeurde AED die verkrijgbaar is op de Nederlandse markt is niet per definitie een goede of de beste AED. Dan is het goed om het volgende helder en scherp te stellen en toe te lichten:

Er is maar één marktleider in AED’s wereldwijd en dat is Philips.

AED Totaalservice heeft een bewuste keuze gemaakt om leverancier te zijn van Philips AED’s. Deze toestellen zijn zeer betrouwbaar en bieden voor elk segment een goede oplossing. De Philips HeartStart AED's zijn simpelweg de veiligste, betrouwbaarste en gebruiksvriendelijkste apparaten. 


Philips Heart Start HS-1


Deze AED is zeer eenvoudig te bedienen door een druk op de groene knop of het direct trekken aan de hendel. Tijdens het gebruik vertelt een duidelijke stem wat u moet doen en begeleidt u tevens bij de reanimatie. Werkt u sneller dan de aanwijzingen van de AED? dan past deze zich automatisch aan uw snelheid aan. 

De Philips HS-1 test zichzelf dagelijks. Mocht er onverhoopt iets niet naar behoren werken, zal de AED een waarschuwingssignaal afgeven. U dient dan direct contact met ons op te nemen. Philips geeft op de HeartStart HS-1 een garantie van 8 jaar.

De Philips HeartStart HS-1 beschikt over de Quick Shock-technologie en heeft slechts 8.1 seconden nodig om de analyse uit te voeren en zo nodig een schok toe te dienen. Dit is de snelste tijd van alle AED's.

Verder: Meest verkochte  AED ter wereld. Medisch topproduct. Geschikt voor baby's, kinderen en volwassenen. Bijbehorende draagtas. Klein apparaat en weegt slechts 1,5 kg.

 

Philips HeartStart FRx

De specifieke kenmerken van de HeartStart FRx:
* Biedt optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf zoals water en stof (IP55);
* Schokbestendig: zelfs na een val van één meter blijft de HeartStart FRx betrouwbaar functioneren.
met het éénbatterijconcept van de HeartStart FRx bent u zeker van:
* 200 schokken, of;
* 4 uur functioneren, of;
* een toestel dat vier jaar stand-by is (inclusief de zelftesten);
* reservecapaciteit is 9 schokken of 15 minuten monitoring, dit betekent de capaciteit die het toestel nog heeft nadat het signaal al een zwakke batterij aangaf;

Correcte plaatsing van de defibrillatie-elektroden ziet u duidelijk op de voorzijde van de HeartStart FRx (knipperlichtjes).

Door middel van een speciale ‘baby/kindsleutel’ kunt u de HeartStart FRx met de standaard
defibrillatie-elektroden ook bij kinderen gebruiken.

Extra uitgebreide gesproken commando’s: Deze hulp begeleidt de hulpverlener door het reanimatieproces heen. Lekenhulpverleners waarderen deze ondersteuning enorm.

De HeartStart FRx bewaakt voortdurend het hartritme, ook als u de borstkas indrukt of het slachtoffer beademt. Wanneer de HeartStart FRx tijdens de reanimatiecyclus een defibrilleerbaar ritme ontdekt: Onderbreekt hij de reanimatiecyclus, controleert een tweede maal het hartritme en laadt zich snel op om te kunnen schokken. Hierdoor stelt u de levensreddende schok niet uit; 

Het opladen van de HeartStart FRx gebeurt uiterst snel: de ‘Quick Shock’-technologie zorgt ervoor dat u de elektrische schok binnen de 8,1 seconden kunt toedienen. Door deze snelheid daalt de door de borstcompressies verkregen bloeddruk minder dan bij tragere AED-toestellen. Een hogere bloeddruk op dat cruciale moment verhoogt de kans op een succesvolle defibrillatie.

Door middel van een infrarood oog kunt u gegevens, die de HeartStart FRx opslaat tijdens een interventie, eenvoudig over brengen op een computer en/of Palm waar de gegevens in een softwareprogramma worden uitgelezen. 


Philips HeartStart FR3


De nieuwe HeartStart FR3 is Philips Defibrillator voor professionele gebruikers.
Gemakkelijker, sneller en beter levens redden. Inclusief: 
- smart CPR
- shock while armed

De HeartStart FR3 is tot dusver de beste AED voor professioneel gebruik en zorgt ervoor dat levens sneller, eenvoudiger en beter gered kunnen worden.
De Philips HeartStart FR3 AEDis één van Philips’ professionele AED’s. De FR3 AED is speciaal gemaakt voor de professionele en kritische hulpverlener.

De HeartStart FR3 AED is betrouwbaar en robuust, heeft verschillende nieuwigheden waaronder een hoge resolutie kleuren-LCD display voor ECG weergave en instructies. Deze AED is tevens tweetalig, zodat de instructies door een grotere groep hulpverleners kan worden begrepen. De standaard ingestelde taal van de FR3 is Engels. Via de optionele taalkaart kunnen andere talen ingesteld worden. Een groot pluspunt van deze AED ten opzichte van de andere AED's is dat er geen aparte kinderelektroden nodig zijn voor kinderen

• Sneller – helpt u om uw werk sneller te doen omdat hiermee de preparatietijd aanzienlijk wordt verkort. U kunt stappen overslaan en sneller de juiste therapie (reanimatie of defibrillatie) voor uw patiënt bepalen. Bovendien kunnen hulpverleners snel de elektroden en de reanimatiemeter loskoppelen van de HeartStart FR3 en deze aansluiten op de HeartStart MRx-monitor/ defibrillator, voor een snelle overdracht van de patiënt.

• Eenvoudiger – maakt het uitvoeren van uw werk gemakkelijker omdat het apparaat klein, licht en eenvoudig te dragen is. Met de optionele Q-CPRmeting en feedbacktechnologie kunt u reanimeren conform de richtlijnen. Bovendien is de HeartStart FR3 ontwikkeld volgens een stevig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk ontwerp.

• Beter – helpt u om uw hulpverlening te verbeteren door voortdurend te stimuleren dat doorlopende training mogelijk is om de respons op een plotselinge hartstilstand te verbeteren.


google44f65c1f5816d62b.html